torstai 20. syyskuuta 2012

Pyrrierkkaria 2012

Käytiin 15.9.2012 piipahtamassa pyrrierkkarissa Heinolassa. Meitä lyhytkarvasia oli ilmottautunu mukaan kokonaiset kolme kappaletta ja kaikki vielä täältä Hyvinkäältä. Muuta vaihtoehtoahan ei ollu ku tunkea kaikki kolme koiraa ja ihmistä rojuinensa samaan autoon. Päivä oli super mukava ja ilmakin suosi, vettä rupes sataa onnex vasta sen jälkee ku Essi ja Gou pääsi BIS kehästä pois.

Lada sai seuraavan laisen arvostelun:

3 v. Hyvä runkoinen narttu, joka voisi olla hieman lyhyempi lanneosaltaan. Hyvin kaunis nartun pää ja ilme, erinomaine kuono pituus ja purenta. Hyvät korvat. Aavstuksen takakorkea. Sopiva raajaluusto ja kulmaukset. Tiiviit käpälät. Etuliikkeet voisivat olla tiiviimmät, liikkuu sivusta sujuvasti. Hyvä karva ja väri. Tyypillinen luonne. AVO ERI 1 SA PU 2 VARASERT.

Oon kyllä erittäin tyytyväinen Ladan suoritukseen kehässä. Pikku koira ravasi tosi nätisti ja seisoi paikallaan hienosti. Matkakumppaneilla meni kanssa tosi hienosti nuori herra Gou oli hienosti ROP SERT:in kera ja pikku neiti Nuttu VSP niin ikään SERT:in kera. Kiitos vaan mtkaseurueelle  sekopäisestä seurasta. Siinä oli sitte meijän näyttelyt tältä vuodelta, katotaan taas ensi vuonna mihin tuon pyöriäisen tunkeisi.

Huomenna me lähetäänki Ladan kanssa aamusta ajelemaan kohti Kiteetä ja rajavartiolaitoksen jälkileiriä. Siellä me sitte vietetäänki koko viikonloppu ja tullaan kotio joskus sunnuntai illasta. Ollaan ilmottauduttu pellolle alottelijoiden ryhmään. Innolla täällä jo odotetaan tulevaa viikonloppua. Matka ja treeniseuraksi mukaan lähtee Noora ja Pumba.

Hauskaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Huomaa, että sulla on kokemusta VAIN uroskoirista. Kyllä Lada on PN2 eikä PU2. Hyvä sie. Tai ainakin mä oon aina pitänyt Ladaa narttuna :-D

    VastaaPoista
  2. No hitto niin onki Hupsista sentään ;)

    VastaaPoista